RECEPT


Ingredienser

8 st

2 1/2 dl Arla Köket vispgrädde
150 g vit choklad
1 ägg
rivet skal och pressad saft av 1/2 citron
1 dl Arla Köket Kesella kvarg
1/2 dl flagad, rostad mandel
2 dl färska hallon 

Gör så här

Vispa grädden. Smält chokladen på svag värme i vattenbad eller i mikro så att den precis bara smälter. Vispa upp ägget och tillsätt choklad, citronskal och saft under kraftig omrörning. 
Rör ner kvarg och sist grädde. Häll upp moussen i små glas. Låt stå i kyl ca 1 tim. Toppa med mandel och hallon vid servering.

 


Kommentarer
Postat av: My

det är en viss text man kan ladda hem från dafont.com :) den är sådär när man skriver.

2010-02-13 @ 19:17:56
URL: http://mydarnell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0